Hej!

Det kanske blir strejk i morgon pga ett upplopp i en stad inte långt härifrån. Polisen kom dit och det blev flera dödade. Undantagstillstånd utlystes i staden. Därför kan det bli strejk i morgon. Vi får se.

Idag har det inte hänt så mycket, så det blir inte så mycket skrivet. I skolan har klass 6 och 8 påbörjat PowerPoint presentation om sin klass och skola. Projektet ska finslipas och göras färdigt till mitten av nästa vecka, och det är sparat på USB minnen. 😃 Tanken är att vi ska maila den till en skola i Sverige och förhoppningsvis få en tillbaka. Klass 8 har dessutom fortsatt med sina e- postadresser. Även där är tanken att få nya  vänner i Sverige att brevväxla med. Rektorn hade möte med några viktiga personer i lärarrummet idag. Jag förstod inte det först när jag kom in, men när det var tyst en stund frågade jag om jag störde, svarade rektorn ja. Jag frågade om jag skulle gå ut, han svarade ja. Ja ja, inte lätt att veta. När vi kom hem blev det te och mellanmål.

IMG_4110

Sedan gick Hari ut och sorterade det Aama hade piskat från gräset. Det ska säljas på marknaden.

IMG_4120

IMG_4121

Isället för massa text idag, får ni se några videor. Den första är när Hari ber. Det gör han varje morgon och kväll.

Den andra kanske ni kan få en mer känsla över hur jag bor.

Den tredje är från begravningsceremonin frän i helgen. Jag vet att bara några få har sett den. Det är döda kroppar med i filmen, men är på avstånd.

Vi hörs…