Hej!

Magen ja.. 00:00 var första besöket på toa, andra kl 02:10. Kände mig lite febrig och tog en alvedon. Somnade om och vaknade av att det bankade på dörren. Tittade på klockan, 04:15. Hari stod utanför -Do you have medicin? Då var det Aamas tur att bli dålig i magen. Jag plockade fram medicinen och förklarade hur många han skulle ge henne. Jag somnade om och vaknade inte innan 07:00. Jag orkade inte gå upp, så ja låg kvar en timma. Jag hade då nästan inte fått i mig någon riktig mat på 2 dagar, men jag har försökt att dricka så mycket jag kunnat. Min fru har sett till att det finns vätskeersättning nerpackat bland mina mediciner innan jag åkte och det använder jag flitigt. Hari sa att om jag inte orkar gå till skolan idag, så är det ok. Jag sa att jag kan komma lite senare, när jag har känt efter hur magen känns idag. Haris son (från Katmandu) åkte tidigt till Devighat i morse för att inhandla annan magmedicin och jag fick prova en sådan med när han kom tillbaka. Babu sa att, blir jag inte bra till i morgon måste vi åka till kliniken i Devighat. Kl.09:30 var det dags för sonen att åka hem till Katmandu. Han tog på sig hjälmen och hoppade upp på sin motorcykel. Bakom honom satt sonen på 2,5 år och frun längst bak, utan hjälmar. Kl.10:45 hade jag känt efter nog och var på väg till skolan. Dagen såg ut ungefär som den brukar göra, fast idag var det klass 7 som fick strömavbrott precis innan vi hann spara ner dagens PP arbete på USB minnena. Solen sken, så jag sa att vi går ut och tar ett klassfoton.

2569EDEC-24EB-403D-A1A1-C716EAD28D60

Hari var trött och hade ont i huvudet, så han sa att han går hem och vilar sig. Han hade en tuff dag igår. Förutom sina 6 getter, hade han slaktat ytterligare 10 stycken. När dagen var slut gick jag hem och upp på takterrassen. Där satt babu och lagade någon sorts mat. Jag frågade vad det var och han svarade att det var en annan sorts getkött. Jag provsmakade och tyckte väl att det inte var någon höjdare, Lite segt och välkryddade. Jag frågade var på geten köttet sitter, han svarade att det var mage och tarmar.

3F5D1D25-1EF6-4026-9635-CFC4F9C3ECB7

På kvällen var alla i huset uppbjudna på middag, vi var 21 st på takterrassen. Middagen bestod av ris, potatis, grönsaker, magsäck och tarmar.

Vi hörs…